Минути преди 12.30 ч. пред стадион Васил Левски“ е започнало сбиване

...
Минути преди 12.30 ч. пред стадион Васил Левски“ е започнало сбиване
Коментари Харесай

Масови сбивания, трошене на коли и пострадали полицаи предшестваха мача Левски - ЦСКА

Минути преди 12.30 ч. пред стадион „ Васил Левски “ е започнало сборичкване сред две огромни групи, всичките почитатели на „ Левски “, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
 Над 15 000 фенове ще проследят безконечното дерби на Националния стадион  Левски и ЦСКА се изправят един против различен през днешния ден в 13 ч.
При подхванатите дейности за преодоляване на обстановката са потърпевши двама служители на реда, по които са хвърляни предмети. Те са откарани в болница.

Част от участниците в абсурда са арестувани.

По-рано през днешния ден, към 11.30 часа, в полицията е получен сигнал за скандал, зародил сред две групи почитатели на тимовете на „ Левски ” и ЦСКА в региона на бул. „ Ситняково “, покрай търговски център.

По първични данни, при прекъсване на светофар, от два автомобила изскочили общо деветима, които почнали да трошат колите на последователите на противниковия тим.

На място веднага са пристигнали екипи на полицията, разрастването на абсурда е предотвратено, настояват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Част от хулиганите са леко потърпевши, други са се пробвали да избягат, само че са арестувани и отведени в столични полицейски ръководства.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР